Over Bagumec

Bij Bagumec zijn we al bijna 30 jaar gepassioneerd door straalmachines. Sinds 1995 zijn we gespecialiseerd in het onderhouden van werpstraalmachines en vrijstraalhallen voor oppervlaktebehandeling. Bedrijven in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland vertrouwen op onze expertise voor het onderhouden van hun machineparken. Door onze jarenlange ervaring als onderhoudsbedrijf hebben we een brede selectie van machine-onderdelen voor verschillende soorten straalmachines ontwikkeld. We houden altijd een voorraad aan zodat we snel op de vraag van onze klanten kunnen inspelen.

Onze klanten vertrouwen op onze kwaliteit en flexibiliteit, en weten dat we altijd beschikbaar zijn om hun productie veilig te stellen. Wij geloven in samenwerking en gedeeld succes en zijn daarom de beste partner voor het onderhouden van uw straalmachine.

Daarnaast verkopen we ook straalmachines van de merken STEM en Contracor. Door onze ervaring in onderhouden zijn we ook gespecialiseerd in fabrieksautomatisatie en speciale machinebouw. Ons team van ingenieurs streeft ernaar om uw project perfect af te stemmen op uw wensen.

Wij zijn trots op onze passie voor straalmachines en delen die graag met onze klanten.

Contacteer ons voor vrijblijvend offline advies via het contactformulier of info@bagumec.be

Adres

Maatschappelijke zetel:
Krakeelstraat 36A
9260 Serskamp
België

Werkplaats en leveringen: (geen postadres)
Joseph Cardijnstraat 18
9420 Erpe-Mere
België