ECO-serie

Contracor ECO-serie drukstraalcabines

De Contracor ECO-serie drukstraalcabines zijn zuinige en compacte straalmachines. De cabines uit deze serie zijn voornamelijk bedoeld voor langdurig licht en middelzwaar industrieel gebruik. Werkstukken kunnen worden ingeladen van bovenaf met een kraan of gewoon manueel frontaal. Net omdat dit soort machines bedoeld zijn voor licht en medium industrieel gebruik, kunnen enkel relatief fijne straalmiddelen worden gebruikt.

De ECO-serie drukstraalcabines nemen weinig plaats in beslag en kunnen flexibel worden geplaatst doordat een vrijstaande stoffilter wordt gebruikt. Bovendien worden ze geproduceerd conform de Europese CE richtlijnen, waarbij voornamelijk rekening wordt gehouden met de veiligheid van de operator en de richtlijnen voor luchtfiltratie.

Wat is het verschil tussen de -P, -PF, en -PL uitvoeringen?

 • P—de standaarduitvoering. Beschikt over alle basisvoorzieningen om efficiënt en kwalitatief te kunnen drukstralen. Deze uitvoering is echter niet voorzien van rubberen gordijnen binnenin de cabine. Ook een persluchtreinigingssysteem voor het filterpatroon ontbreekt
 • PF—bovenop de standaarduitvoering is de PF-serie voorzien van rubberen gordijnen binnenin de cabine en een automatisch persluchtreinigingssysteem voor het filterpatroon
 • PL—de meest complete uitvoering. Bovenop de functies van de PF-serie is deze versie ook uitgerust met een krachtigere, vrijstaande stoffilter type DC-550 of DC-750

Algemene functionele kenmerken

 • Extern gemonteerde verlichtingsunit, zorgt voor een goede zichtbaarheid in de cabine
 • Geïntegreerd doorgeefluik voor het stralen van lange werkstukken
 • Veiligheidsvenster aan de kant van de operator, gemaakt van duurzaam en pluisvrij materiaal (zodat er geen statische elektriciteit wordt gevormd)
 • Duurzame pneumatische controlehendels—deze zijn vaak betrouwbaarder dan elektrische hendels die kunnen doorbranden
 • Groot filterpatroon dat 99% van het stof reduceert tot een grootte van 0,5 micrometer
 • Straalketel
Op zoek naar een drukstraalcabine voor zwaarder industrieel gebruik?
Bekijk de de CAB-serie hier

Toont alle 12 resultaten

 • ECO-100P straalcabine

  ECO-100P

  4.233,005.175,00 excl. BTW

  Contracor ECO-100P drukstraalcabine voor drukstralen in standaarduitvoering. Inclusief afzuiging. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PF straalcabine

  ECO-100PF

  5.610,00 excl. BTW

  Contracor ECO-100PF drukstraalcabine voor drukstralen in PF uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin en automatische filterreiniging. Professioneel model met uitgebreide mogelijkheden. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PL straalcabine

  ECO-100PL

  5.817,00 excl. BTW

  Contracor ECO-100PL drukstraalcabine voor drukstralen in de meest complete PL uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin, automatische filterreiniging, en een extra krachtige, vrijstaande stoffilter van het type DC-550. Ideaal voor middelzware & langdurige industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100P straalcabine

  ECO-120P

  4.492,005.434,00 excl. BTW

  Contracor ECO-120P drukstraalcabine voor drukstralen in standaarduitvoering. Inclusief afzuiging. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PF straalcabine

  ECO-120PF

  5.879,00 excl. BTW

  Contracor ECO-120PF drukstraalcabine voor drukstralen in PF uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin en automatische filterreiniging. Professioneel model met uitgebreide mogelijkheden. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PL straalcabine

  ECO-120PL

  6.086,00 excl. BTW

  Contracor ECO-120PL drukstraalcabine voor drukstralen in de meest complete PL uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin, automatische filterreiniging, en een extra krachtige, vrijstaande stoffilter van het type DC-750. Ideaal voor middelzware & langdurige industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100P straalcabine

  ECO-140P

  5.009,005.951,00 excl. BTW

  Contracor ECO-140P drukstraalcabine voor drukstralen in standaarduitvoering. Inclusief afzuiging. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PF straalcabine

  ECO-140PF

  6.407,00 excl. BTW

  Contracor ECO-140PF drukstraalcabine voor drukstralen in PF uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin en automatische filterreiniging. Professioneel model met uitgebreide mogelijkheden. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PL straalcabine

  ECO-140PL

  6.614,00 excl. BTW

  Contracor ECO-140PL drukstraalcabine voor drukstralen in de meest complete PL uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin, automatische filterreiniging, en een extra krachtige, vrijstaande stoffilter van het type DC-750. Ideaal voor middelzware & langdurige industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100P straalcabine

  ECO-80P

  4.078,005.020,00 excl. BTW

  Contracor ECO-80P drukstraalcabine voor drukstralen in standaarduitvoering. Inclusief afzuiging. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PF straalcabine

  ECO-80PF

  5.444,00 excl. BTW

  Contracor ECO-80PF drukstraalcabine voor drukstralen in PF uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin en automatische filterreiniging. Professioneel model met uitgebreide mogelijkheden. Ideaal voor lichte en middelzware industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week

 • ECO-100PL straalcabine

  ECO-80PL

  5.651,00 excl. BTW

  Contracor ECO-80PL drukstraalcabine voor drukstralen in de meest complete PL uitvoering. Inclusief afzuiging, rubberen gordijnen binnenin, automatische filterreiniging, en een extra krachtige, vrijstaande stoffilter van het type DC-550. Ideaal voor middelzware & langdurige industriële toepassingen.

  Geschatte levertermijn: ca. 1 week