Onderhoud van straalmachines

Voor een goede en betrouwbare werking van uw straalmachine is tijdig en periodiek onderhoud essentieel. Bagumec biedt zijn after-sales services niet alleen aan voor eigen straalmachines, maar ook voor de machines van andere producenten—inclusief de meest recente en oudere modellen.

Met onze jarenlange ervaring beschikken we over de nodige know-how om elk type of merk straalmachine te onderhouden. We staan klaar voor snelle interventies, bieden gepersonaliseerde lange-termijn servicecontracten aan, of plannen indien gewenst recurrente onderhoudsafspraken in. We denken ook graag proactief mee op langere termijn, bijvoorbeeld voor het uitwerken van een actieplan om uw verouderde machine te vervangen door een modernere en meer performante straalmachine of zelfs een tweede leven in te blazen.

Onze Bagumec servicecars staan 24/7 paraat

Voor de montage, het onderhoud en de after-sales service van elk type straalmachine hebben we dagelijks meerdere volledig uitgeruste servicecars op de weg. Daarnaast is in ons logistiek centrum in Oordegem (Oost-Vlaanderen) een volledig uitgeruste werkplaats aanwezig die kan ingezet worden voor ondersteunende werken. Dat maakt dat we 24/7 beschikbaar zijn voor montages, ingebruikstellingen, reparaties, onderhoud en inspecties.

Ruime voorraad reserveonderdelen

Om ervoor te zorgen dat uw productie op geen enkel moment stilvalt, houden we in ons magazijn constant een grote voorraad reserveonderdelen van de meest courante merken en voor de meest diverse types straalmachines aan. Daarnaast is de werkplaats in ons logistiek centrum in Oordegem (Oost-Vlaanderen) ook uitgerust met diverse hoogtechnologische CNC-machines, lasersnijders, plasmabranders, en draai- en freesmachines om de reserveonderdelen en slijtagedelen die nodig zijn voor het onderhoud van uw straalmachine op maat te maken.

Hierdoor zijn we voor het aanleveren van reserveonderdelen niet uitsluitend afhankelijk van externe partijen, wat onze service en levertermijn sneller en kostenefficiënter maakt. Het spreekt voor zich dat deze service ook ’s nachts en in het weekend beschikbaar is om dringende problemen op te lossen.

Productie in panne? Zo snel mogelijk technische ondersteuning nodig?
Bel in dringende gevallen rechtstreeks naar de Bagumec service hotline op +32 476 77 89 91